FISIOTERAPIA PARA EMPRESAS

Servicio de Fisioterapia para Empresas, donde abarcamos tanto la PREVENCIÓN como el TRATAMIENTO. Te ofrezco diferentes servicios, adaptados siempre a las necesidades de cada empresa. Ya hemos empezado a trabajar con grandes empresas, de diferentes sectores (investigación, química-farmacéutica, material de construcción, fabricas, etc.) con muy buenos resultados. ¡Pruébalo! Es diferente, es calidad.

  • FORMACIÓN EN PREVENCIÓN DE RIESGOS LABORALES
  • Talleres y cursos donde realizamos una formación a los empleados para prevenir las lesiones mas comunes según el tipo de trabajo. Explicamos ANATOMIA básica y puntos clave para hacer una buena prevención, explicamos ERGONOMIA e HIGIENE POSTURAL a través de la experiencia personal de los asistentes, utilizando la práctica como herramienta principal, y EJERCICIOS que varian según el tipo de formación y los objetivos de la misma. 

  • CLASES DE MANTENIMIENTO EN GRUPO
  • Clases de mantenimiento para adquirir hábitos para mejorar la salud, intoruduciendo una "rutina" de cuidado de nuestro cuerpo.

  • TRATAMIENTOS INDIVIDUALIZADOS
  • Dar la oportunidad a los trabajadores que lo necesiten, de que puedan recurrir a un servicio de Fisioterapia totalmente personalizado, en su lugar de trabajo, evitándole así mas gastos y perdida de tiempo por desplazamientos. 

IRTA


Instituto de Investigación y Tecnología Agroalimentaria

Durant el 2017 a l’IRTA hem realitzat més de 20 sessions formatives, eminentment pràctiques, amb l’Elena Guardiola. L’objectiu que perseguíem era treure al personal del seu espai habitual de treball per ser capaços d’analitzar i veure com tractem al nostre cos mentre treballem davant de l’ordinador: quins hàbits tenim, si són bons o dolents per al nostre cos i, aquells que no ho son gaire, mirar de corregir-los. Les sessions han estat molt ben conduïdes i han calat als alumnes. Tothom que ha pogut fer les sessions, en major o menor mesura, ha mostrat la seva satisfacció d’haver-lo fet i s’ha percebut un canvi en l’actitud i la consciència corporal. Tant, que el boca-orella ha provocat que, tothom que no l’ha pogut fer enguany, ha demanat als organitzadors poder fer-lo en properes edicions, que no dubtarem en contractar.”

APC Europe S.L.U.

Oriol Fernández

Integrated Management System Manager

European Health and Safety Manager

Al maig de 2019 vàrem realitzar a APC Europe 4 sessions formatives, 90% pràctiques, amb l’Elena Guardiola.Les sessions estaven orientades a donar suport ergonòmic amb exercicis als treballadors en el seu dia a dia dins d’una campanya que vam organitzar de “Cuida’t Treballant”.

L’objectiu de les sessions era obtenir coneixements i exercicis pràctics per aplicar en el lloc de treball i millorar els nostres hàbits davant de l’ordinador, fent així un treball de prevenció.Un 50 % dels treballadors d’APC van realitzar les sessions.Tots els treballadors que l’han fet han mostrat la seva satisfacció i han valorat molt positivament la iniciativa.

Amb la situació de la Covid-19 en la qual molts treballadors estan realitzant teletreball he rebut molts comentaris agraint la formació rebuda amb l'Elena, ja que ara apliquen especialment els coneixements adquirits, i els hi estat sent molt útils.

Smurfit Kappa

Marc Rodríguez

Encarregat de prevenció de la planta de Canovelles.

L'any 2019 vam començar fent formacions pels treballadors de l'empresa, van fer el taller "Cuida't treballant" aproximadament un 70% - 80% de la plantilla, i va tenir una resposta molt bona. Des del primer moment molts van començar a introduir petits canvis per millorar la seva salut i fer prevenció.

A principis del 2021 vam iniciar amb el servei de fisioteràpia a l'empresa. La presencia de l’Elena de forma setmanal per a realitzar tractaments a la mateixa planta, ens ha permès reduir de forma notable, les baixes del personal així com les visites a la Mutua, per problemes musculars. L’assessorament que fa al personal (exercicis, estiraments…) ens permet que el personal s’impliqui per a millorar el seu estat físic, i això comporta millores en tots els àmbits.

Per la Setmana de la Seguretat, volíem buscar temàtiques diferents a tractar i amb L’Elena ho hem aconseguit. El fet de treballar amb nosaltres ha sigut bàsic per a poder orientar-ho cap a les necessitats que tenia el personal. També ens ha permès tractar temes que interessaven al personal i que sortien de l’àmbit laboral com la Nutrició Esportiva. La gent ha estat molt interessada i ha participat de forma activa en les jornades.

Un servicio mas amplio, exclusivo, dirigido a empresas "de ahora" empresas saludables o que estén interesadas en serlo. Empresas que creen en la prevención como herramienta principal para un buen desarrollo y rendimiento.

Han confiado en EG FISIOTERAPIA


Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué puedo ayudarte?