Quatre hàbits per cuidar la teva salut

Avui us vull proposar un canvi d’hàbits  des de la nostra ment. Quan cuidem la nostra salut, no ho podem fer només des de un àmbit físic, perquè no som un cos. Som molt més…podríem dir que tenim moltes dimensions (cos, ànima, emocions, ment), i hem de cuidar de totes elles, hem de trobar un equilibri.

I avui us vull parlar sobre com agafant certs hàbits, podem generar canvis i tenir resultats increíbles respecte a la nostra salut i el nostre benestar. Inclús, perqùe no dir-ho, sobre la nostra felicitat.

Aquí van:

DONA GRÀCIES

És una virtut i una avantatge. Quan donem gràcies, ens sentim afortunats i plens. Ens fixem en tot lo bo que tenim i que ens succeeix. Per tant, desprenem una energia de plenitud  això és el que atraurem.

AL FINAL DEL DIA PENSA EN LES COSES BONES QUE T’HAN PASAT

Fer-nos conscients d’això ens farà sentir-nos bé, i inclús augmentar l’autoestima i reconèixer les nostres capacitats.

SOMRIU

Les persones que somriuen i son optimistes tenen més activa l’APFE del cervell. Aquesta es una part relacionada amb emocions com la alegria, la serenitat, el valor i la confiança. Una característica d’aquestes persones és la sensació de ser capaces de fer front als reptes i desafiaments, i ser alegre i interessat davant de les situacions.

MEDITA

Meditació: hi ha molts tipus i moltes tècniques. No entrarem en això. Simplement aconsellar-vos que introduïu al menys 5 min de meditació al dia, inclús 1 si al principi us costa. Al final, el que heu de saber, es que la meditació és, simplement, ser capaç d’estar AQUÍ i ARA. Llavors, a part dels beneficis a mig-llarg termini (salut), la meditació ens permetrà viure el moment present al 100%. Això ens farà disfrutar més, ser més eficients, optimtzar el nostre temps. A més, de vegades, va bé “parar per poder seguir”…

Si vols més informació pots trobar el meu e-book » La clau està en els teus hàbits» i descobreix  perquè quan canviant hàbits pots canviar la teva salut.

 

¿Te gustó el artículo? Compártelo 😉Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Buffer this page
Buffer
The following two tabs change content below.
FISIOTERAPEUTA. REHABILITACIÓN A DOMICILIO Terapia manual. Traumatología. Neurorehabilitación. Te ofrezco una manera diferente de hacer rehabilitación, en la comodidad de tu casa, sin depender de nadie y con un tratamiento totalmente personalizado y adaptado a tus necesidades. Mi profesión es mi manera de aportar a otros las herramientas de las que dispongo para ayudarles en su proceso de recuperación. Si quieres saber si puedo ayudarte visita mis Servicios. Me desplazo a poblaciones del Vallés Oriental.

Deja un comentario

Información básica sobre Protección de datos
Responsable: DÑA.MARIA ELENA GUARDIOLA BOSCH
Finalidad: Envío de información solicitada, gestión de suscripciones al blog y formularios
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Active Campaign como plataforma de envío de newsletters recibirá datos para gestionar las suscripciones
Derechos: acceso, rectificación, supresión, limitación de tratamiento, u oposición al tratamiento, así como el derecho a la portabilidad de los datos 
Información adicional: Disponible la información adicional y detallada sobre la Protección de Datos Personales en nuestro sitio web corporativo Información básica y detallada en protección de datos y política de privacidad.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
¿En qué puedo ayudarte?